Je wilt zo graag…..

Kunnen doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Ondernemen vanuit je hart. Werken op jouw eigen manier en op jouw eigen voorwaarden. Je hebt zo veel prachtige plannen en ideeën. Je hebt zulke mooie dromen en zoveel te bieden. Je wilt graag helpen. Je hebt echt het gevoel dat je iets kan bijdragen. Je wilt dit zo graag. Maar je verdient er gewoon nog te weinig mee.   

Waardoor je twijfelt…..

Je twijfelt of je wel genoeg kennis hebt? Je niet nog meer cursussen moet volgen? Of je wel goed genoeg bent? Of je wel het juiste idee hebt? Of het nu wel het juiste moment is? Misschien zelfs wel of je door moet gaan? Je twijfelt over bijna alles. Maar vooral over wat je moet doen om het te veranderen. 

Hoe zou het zijn als.....

 • je meer zou verdienen
 • je kan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent
 • je op je eigen manier en voorwaarden kan ondernemen
 • je precies weet wat de juiste prijzen voor jouw diensten zijn
 • je geen financiële stress meer hoeft te hebben
 • je stabiliteit in je inkomen kan brengen
 • je weet wat je moet verdienen om jezelf voldoende inkomen te kunnen uitbetalen 
 • je vertrouwen in jezelf als ondernemer kan hebben
 • En je gewoon verdient wat je waard bent

Ik help je graag.....

door middel van mijn training waarmee ik je stap voor stap alles leer wat jij nodig hebt om te gaan verdienen wat je waard bent. Na afronding van deze training:  

 • Ken je jouw waarde en de waarde van je bedrijf 
 • Ken jij jouw ideale klant
 • Weet jij hoe jij jouw waarde kan omzetten in een waardevol aanbod
 • Weet jij wat voor jouw ideale prijzen zijn
 • Weet jij welk verdienmodel het beste voor jou werkt
 • Weet jij hoe jij de juiste geldmindset kan ontwikkelen
 • Weet je precies wat jij moet verdienen om elke maand voldoende inkomen aan jezelf te kunnen uitbetalen
 • Weet je hoe jij stabiliteit in je inkomen kan brengen zodat je geen financiële stress meer hoeft te hebben
 • En ga je verdienen wat je waard bent
Door de training ben ik tot vele inzichten gekomen. Wat me het meest is bijgebleven is de mindset-verandering die ik ten opzichte van ‘geld verdienen’ heb gekregen. Mijn mindset met betrekking tot mijn eigen ‘waarde’ en die in geld uitdrukken. Wat Dorien zo mooi doet is je op haar eigen zachte manier de spiegel voorhouden en je laten zien hoe talentvol en waardevol je als mens bent waardoor je je eigen waarde als vanzelf gaat zien in die spiegel. Het zou voor mij onmogelijk zijn geweest om mezelf op deze manier een spiegel voor te houden. Ook heeft Dorien mij geleerd dat het financiële deel van het zelfstandig ondernemerschap geen hogere wiskunde is en dat ik door overzicht echt rust heb gekregen. Mijn zelfbeeld als ondernemer is enorm veranderd. Ik heb inmiddels mijn financiële doel voor dit jaar behaald en zie de toekomst zonnig tegemoet.
Liek
Coach & Trainer

Wil jij dit ook?

Ik help je graag met mijn 4 maanden durende training verdien wat je waard bent. Hierin leer ik je stap voor stap alles wat jij moet weten om te gaan verdienen wat je waard bent. Alles komt aan bod. Jouw droom, jouw waarde, je aanbod en het bepalen van jouw ideale prijzen. We gaan samen een passend verdienmodel ontwikkelen wat ervoor gaat zorgen dat jij continuïteit in je inkomen kan brengen. Ook leer ik je hoe jij makkelijk kan bepalen hoeveel jij moet verdienen om voldoende inkomen aan jezelf te kunnen uitbetalen. Kortom, alles wat nodig is om te gaan verdienen wat je waard bent. En we besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van de juiste geldmindset. Want deze stap gaat ervoor zorgen dat je op een makkelijker en snellere manier gaat verdienen wat je waard bent.    

Opbouw van de training

Module 1:
Jouw droom

Module 2:
Jijzelf en jouw waarom

Module 3:
Jouw ideale klant en
waardevolle aanbod

Module 4:
Jouw geldmindset

Module 5:
Jouw waarde en ideale prijs

Module 6: 
Jouw financieel gezonde basis

Module 7:
Jouw verdienmodel

Module 8:
Verdien wat je waard bent

Over mij

Ik ben Dorien Rijkmans en leer coaches en dienstverlenende ondernemers om hun waarde zo in te zetten dat ze gaan verdienen wat ze waard zijn en dit is meestal veel meer dan ze zelf denken.   

Ik doe dit omdat ik, als geen ander weet, hoe lastig het is om jezelf op waarde te schatten en te gaan verdienen wat je waard bent. Ik heb hier ondanks al mijn financiële kennis jaren mee geworsteld. En omdat ik veel ondernemers tegenkom die met hetzelfde rondlopen en hierdoor nog niet verdienen wat e waard zijn heb ik er mijn missie van gemaakt om deze ondernemers te helpen. Ik zou het super vinden om jou hierbij te mogen helpen zodat ook jij gaat verdienen wat je waard bent. 

 

Dorien heeft mij enorm geholpen. Ik was gepassioneerd over mijn idee, maar vond het lastig om dit om te zetten naar een echt bedrijf en had niet echt een idee hoe ik hier geld mee kon gaan verdienen. Dorien heeft mij hier echt bij geholpen. We hebben samen mijn ideeën vertaald in een plan en gekeken naar hoe ik dit kon omzetten in een waarde en naar een voor mij ideale prijs. Verder hebben we ook gekeken hoe ik dit werkelijkheid kon laten worden. Dorien was erg betrokken bij mij. Maar het belangrijkste is dat ze mij inzicht heeft gegeven in de haalbaarheid van mijn plannen. Ik heb er nu het volledige vertrouwen in, waardoor ik mijn baan heb opgezegd en in 2018 als zelfstandig ondernemer verder ga. Dorien heeft mij echt geholpen om hier vertrouwen in te krijgen.
Kulu
Vruchtbaarheidscoach

Ik help je graag met mijn training verdien wat je waard bent

Ik help je graag met mijn 4 maanden durende training verdien wat je waard bent.  Je bepaald zelf, in overleg met mij, wanneer je start. De training bestaat uit 8 modules die je stap voor stap meenemen en je je precies leren hoe jij kan gaan verdienen wat je waard bent. Elke module wordt afgesloten met een persoonlijke (online) coachsessie waardoor ik zeker weet dat ik je alles heb geleerd wat jij nodig hebt om te gaan verdienen wat je waard bent.   

Wat is de investering?

De investering voor deze training bedraagt EUR 997

Wil je in termijnen betalen? Dat kan ook. Dan bedraagt de investering 4 termijnen van EUR 250 

Wat krijg je?

 • Toegang tot alle modules en opdrachten
 • 8 individuele (online) coaching sessie met persoonlijke aandacht
 • Mijn unieke verdien wat je waard bent methode welke je stap voor stap leert hoe je gaat verdienen wat je waard bent
 • 4 maanden begeleiding
 • Een werkboek om alle opdrachten in uit te werken
 •  Al mijn kennis en ideeën toepast op jouw persoonlijke situatie
Dorien staat erg positief in het leven en is erg betrokken. Ze heeft al zoveel bereikt dat het geweldig is dat ze deze kennis en ervaring gaat delen met anderen! Ze heeft mij met haar training echt verder geholpen. Zowel persoonlijk, maar ook zeker op zakelijk gebied. Ik gun iedereen de coaching van Dorien omdat je hier zowel zakelijk en persoonlijk enorm van gaat groeien!
Ineke
Zelfstandig ondernemer

Wil jij dit ook?

Wil jij dit ook? Wacht dan niet langer. Ik leer je alles wat jij nodig hebt om te gaan verdienen wat je waard bent. Ik kan je alvast verklappen dat de training nog mooier is geworden dan ik had durven dromen. De deelnemers die je voorgingen zijn allemaal meer gaan verdienen en verdienen nu wat ze waard zijn. En ik gun dit jou ook. Want het zou toch super zijn als jij je droom kan waarmaken en gaat verdienen wat je waard bent?    

De training heeft een groot deel van mijn onzekerheid weggenomen over het bepalen van mijn tarief tot het inrichten van mijn geldstromen. Wat mij het meest is bijgebleven is het geduld en de empathische houding van Dorien. Nooit vond ze mijn vragen dom of mijn antwoorden te lang. Daarnaast was het heel fijn dat Dorien zich ook kwetsbaar opstelde door een stukje van haar eigen ervaring te delen, dat maakte het gemakkelijk om eerlijk naar jezelf te kijken. Waar ik het meest aan gehad heb is te horen van Dorien dat dingen gewoon tijd kosten. Wacht niet tot alles perfect is, zoals je website of je training, maar begin gewoon en bouw van daaruit verder.
Ineke
Solk coach