Everything starts with a dream

Everything starts with a dream….

En ja, dat geldt zeker voor mij. Al jaren droomde ik erover om iets voor mijzelf te beginnen. Maar het bleef bij dromen. Ik droomde over het beginnen van een camping in Zuid-Frankrijk. Ik droomde erover om te emigreren naar Zuid Afrika om een bed and breakfast op te zetten. Ook droomde ik over het hebben van een eigen sauna. Voor dit idee heb ik zelfs serieus informatie ingewonnen en de mogelijkheden in kaart gebracht. Maar het niet gedaan. Het bleef bij dromen.

Wat ik mij toen nog niet realiseerde, want mijn eerste dromen zijn al zeker wel vijftien jaar oud, was dat mijn dromen een boodschap hebben. Eigenlijk vertelde ze mij toen al dat ik iets anders wilde doen. Maar ik had het zo goed voor elkaar, ik had een goede baan en ik kon alles doen wat ik wilde. Ik zou wel gek zijn om alles achter mij te laten. En dus bleef het bij dromen. Dromen over iets anders als ik oud was, dromen over iets anders als ik ooit veel geld zou hebben.

Ik moest eerst enorm ziek worden om mij te realiseren dat ik zo niet verder kon. Ik kwam erachter dat ik mijn droom moest gaan waarmaken. Super spannend, want ik ben echt een enorme zekerheid zoeker. Het voelt als een sprong in het diepe. Maar wel een sprong in het diepe die ik moet doen om mezelf gelukkig te maken.

Inmiddels ben ik al wel even bezig. Maar vandaag is het dan eindelijk zover dat mijn website af is. Nu kan ik eindelijk met jullie delen hoe ik werk. Waar ik ondernemers mee kan helpen. Mijn droom. Mijn eigen bedrijf waarin ik mijn kennis en ervaring samenbreng en andere ambitieuze vrouwelijke ondernemers help om hun dromen waar te maken. Waar ik ze leer hoe ze financieel tot bloei kunnen komen. Mijn eigen financieel bloeirijke bedrijf! Spannend, maar ik heb er zo’n zin. Ik wil zo graag andere onderneemsters helpen, dat ik ook weer niet kan wachten. En daarom deel ik dit vandaag dolgraag met jullie.

Comments

 1. Ada Broring

  Hallo Dorien,

  Gefeliciteerd met je besluit om voor jezelf te beginnen. Ik herken je verhaal van twijfelingen, nu 11 jaar later kan ik niet anders zeggen dat ik er geen moment spijt van heb gehad. Topper, moeder en echtgenote, het gaat je zeker lukken!

 2. Rene van Duuren

  Hoi Dorien. Super stoer van je. Gefeliciteerd. You go girl!

  Gr René

 3. Pingback: Mijn financiële bloeiplan

Add A Comment